Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια...



Αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Αριάνα Γκράντε, που είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, το 2008 και τηλεοπτικά έγινε γνωστή από την νεανική σειρά Victorious, υποδυόμενη την Κατ Βαλεντάιν.
Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε με το soundtrack του Victorious (2010), μαζί με τους  υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς. Κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 2013 και το πρώτο single του album, "The Way", έκανε ντεμπούτο στο Top 10 του Billboard Hot 100 των Η.Π.Α. με τους κριτικούς να την συγκρίνουν την με την Mariah Carey.
Ακολούθησε το δεύτερο της album, My Everything το 2014. Με τα singles "Problem", "Break Free", "Bang Bang και "Love Me Harder" πέρασε 34 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του Billboard Hot 100 των Η.Π.Α. Το 2015 για να προωθήσει το My Everything ξεκίνησε την 2η συνολικά περιοδεία της και την 1η παγκόσμια της ονόματι "The Honeymoon Tour" και συμμετείχε με μικρό ρόλο στην κωμωδία-θρίλερ σειρά του FOX, "Scream Queens".
Το 2016 κυκλοφόρησε το τρίτο της album, Dangerous Woman.  Το ομότιτλο πρώτο single του album, "Dangerous Woman", έκανε ντεμπούτο στο Νο.7 στο Billboard Hot 100 των Η.Π.Α., κάνοντας την, έτσι, τη μόνη καλλιτέχνη στην ιστορία αυτού του chart που να έχει τα πρώτα single των τριών πρώτων album της που να κάνουν ντεμπούτο στο Top 10 αυτού του chart.
Δυστυχώς στην συναυλία της στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαϊου του 2017 εκδηλώθηκε τρομοκρατική βομβιστική επίθεση σκοτώνοντας 22 πολίτες και τραυματίζοντας αρκετούς ακόμη.

Ασπασία Σγουροβασιλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου