Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Διαγωνισμός Ανακύκλωσης- Επίσκεψη στο ΚΔΑΥ Πατρών








Φέτος οι μαθητές του Γυμνασίου Νέας Φιγαλείας συμμετείχαμε στον διαγωνισμό ανακύκλωσης των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, στον οποίο διακριθήκαμε για κατασκευές από χαρτί, ύφασμα και πλαστικά και το καλύτερο, μετά από κλήρωση, κερδίσαμε ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Πάτρα. Αιτία της νίκης μας ήταν το υφαντό που φτιάξαμε όλοι μαζί! 
Στη βραδιά της βράβευσης εκπροσωπήσαμε το σχολείο μας λίγοι μαθητές, οι οποίοι παραλάβαμε  τα βραβεία.

 Στις 24 Μαΐου 2019 πραγματοποιήσαμε την εκδρομή, μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας, αλλά και με την κα Τίτα Τερζή, υπεύθυνη των Σχολικών Δραστηριοτήτων. Μάθαμε πολλά χρήσιμα για την ανακύκλωση,την αναγκαιότητα, τις δυσκολίες υλοποίησης της, αλλά και για τη στάση της εκάστοτε τοπικής αυτοδιοίκησης...
Ευχαριστούμε πολύ την κα Τίτα Τερζή, και τη Δευτεροβάθμια Ηλείας΄και ευχόμαστε να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλα σχολεία να ενημερωθούν, για να καταφέρουμε από κοινού, όλοι μαζί, να σώσουμε τον πλανήτη μας και το μέλλον μας!      Οι μαθητές του Γυμνασίου Νέας Φιγαλείας!

                                                                                   







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου