Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Φιγαλείας

  • Στις 18 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ένας σχολικός περίπατος στο Λαογραφικό Μουσείο Ζούρτσας και στη συνέχεια στο Βυζαντινό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Σε αυτή την εκδρομή φιλοξενήσαμε το Γυμνάσιο και το Λύκειο Καλλιθέας και τους ξεναγήσαμε στα μνημεία του τόπου μας. Στη συνέχεια παίξαμε μαζί, γνωριστήκαμε, φάγαμε και διασκεδάσαμε πολύ!

  • Στις  23 Νοεμβρίου 2018 επισκεφθήκαμε την ιστορική βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας. Εκεί παρακολουθήσαμε ένα βίντεο και μάθαμε αρκετά για την ίδρυση και τη δημιουργία της.
  • Στις 12 Δεκεμβρίου 2018 πήγαμε στον Πύργο Ηλείας και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και Νέους και της Camera Ζιζάνιο, παρακολουθήσαμε την ταινία "το παιδί Ζιγκ-Ζαγκ" και διασκεδάσαμε στην πλατεία του Πύργου.
  • Στις 14 Απριλίου 2019 το Γυμνάσιο και το Λύκειο Νέας Φιγαλείας πήραν μέρος στο 14ο Φεστιβάλ Μαθητικής Έκφρασης και Δημιουργίας στην Κρέστενα. Παρακολουθήσαμε πολλά σχολεία να χορεύουν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς και εμείς συμμετείχαμε με παραδοσιακούς χορούς από τη Θράκη.
  • Στις 18 Απριλίου 2019 πήγαμε εκδρομή στη μαγευτική Μονεμβασιά και την ιστορική Σπάρτη. Στη Μονεμβασιά είχαμε την ευκαιρία να ανέβουμε στο κάστρο και να απολαύσουμε την καταπληκτική θέα και στη Σπάρτη επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε στο Μουσείο Ελιάς.

  • Στις 9 Μαΐου 2019 επισκεφθήκαμε τα ιαματικά λουτρά και περπατήσαμε στη λίμνη του Καϊάφα και στη συνέχεια πήγαμε στην παραλία του Κακοβάτου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου